19.10.09

Måndag

Idag har skolbarnen varit till simhallen. Han som går i ettan hade svårt att somna, eftersom han var oroligt för att fara i fel bassäng. Jag hade sagt tidigare att han ska fara i barnbassängen och inte där var vuxna och andra som simmar "bra" far. Så jag gjorde honom orolig...:-/
Men nu har alla kommit hem och han hade jättemycket att berätta och ögonen lyste av glädje.
Så riktigt roligt har han haft!:-)
Idag försökte jag logga in på messenger, utan att lyckas. Det är nog månader sedan jag sist loggade in. Felet var att jag hade tydligen för gammal messenger så jag installerade alldeles nytt och det tog lääänge eftersom man skulle installera "family safety, messenger, mail, photogallery" bla bla bla. Och när jag hade installerat allt detta så kunde jag då logga in.
Hade inte väntat mig att nån skulle finnas där när så många facebookar, men 3 stycken var inloggade.
Kör en diskrensning nu mesamma, jag undrar om man borde kryssa i fler onödiga filer. Som det är nu så rensar jag temporära filer och lite annat smått.
Nån annars som testat Guitar Hero? Min syster har köpt nåt som heter så, och det är lite samma typ av nöje som Singstar men istället ska man väl spela gitarr och hon pratade nåt om trummor oxå, så kanske man får göra det med....vore kul att spela Metallicas, Nothing Else Matters eller Unforgiven:-)

2 kommentarer:

  1. oj oj Cia du e så bra att skriva det bara kommer

    SvaraRadera
  2. Hih, det beror på om humöret är gott ele int:-)

    SvaraRadera