20.10.09

Tisdag

Hade väntat mig att marken sku vara full av snö imorse, men nej. Igårkväll kom det lite snö. Men på minus har det varit, byvägen var riktigt hal imorse.
Idag har jag varit och simmat med mamma och syrran och hennes glada dotter.
Man känner sig alltid riktigt ren och fräsch efteråt.
*Ingen har väl missat dendär tokiga nyheten om heliumballongen, där man sade att en 6-årig pojke sades vara ombord i gondolen, men pojken var gömd hemma. Nu säger man att det hela var bluff, för att få pr för en doku-såpa. Folk tycks hitta på vadsomhelst för att göra reklam.
*En annan ballongnyhet är en ballongpost med ett meddelande i, som flygit från Sverige till Seinäjoki.
*Svininfluensan verkar nog vara så farlig för somliga. Läste att en helt frisk man i 50-års åldern i Norge dog av influensan. Man väl vaccinera alla i Norge nu.
*Forskare i Sverige har hittat ett nytt Hiv-vaccin. Tänk vad underbart det sku vara om det skulle fungera!
*Jag kommer aldrig att fatta varför Kate&John Gosselin gått ifrån varann. De fick först fick tvillingar och sen sexlingar. Och man visar varje dag från Discovery en doku-serie om dem.
Och jag har gillat dem skarpt eftersom alla i familjen varit så roliga och intressant att följa med hur vardagslivet ser ut. Men NU har jag totalt mistat respekten jag kände för Jon, som tydligen redan är förlovad med en 19-åring!!!
Ingen vits ens att kolla på den familjen mer eftersom man blev så besviken.
Det är nog bara att konstatera att "allt är inte så som det ser ut"
Men kommer uppföljaren "Kate & 8 plus" så kommer jag att kolla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar