15.2.10

Ibland så undrar jag hur andra ser på mig. Om nån jämförde mig med nån jag känner, vem skulle det vara? Eller finns det nån jag kan jämföras med? Jag menar mitt sätt, mitt uppförande, mina tankar, mina åsikter...finns det i hela världen nån som jag kan jämföras med?
Skulle vara intressant att veta hur andra ser på en....men jag tror att jag inte heller vill höra.

T.ex så musiktokig som jag är, så hittar man sällan nån som är likasinnad.
Kan ta ett annat exempel på samma gång: åker jag till nån ishockeyrink....så jag har nog aldrig sett en annan kvinna ta på sig skridskorna och ge sig på ishockey? Jag är inte bra på skridskor, men jag älskar det ändå.
Tänk om man skulle hitta en likasinnad väninna....det vore nåt, men jag känner ingen.
Eller är det så att jag är lite av en pojkflicka? Eller heter det mankvinna vid min ålder:)

Fast jag är vansinnigt trögtänkt, så fattar jag ändå, att livet är kort och därför borde man ta vara på varje tillfälle att göra sig själv lycklig och inte ge upp med vissa saker fast man blir äldre. Varför inte våga chansa, testa, göra saker man inte borde göra. Jag borde vara mogen kvinna vid dethär laget och visa lite mogenhet och inte göra vissa saker. Men jag gör tvärtom.

2 kommentarer:

 1. Anonym15/2/10

  Jag skulle nog kunna tänka mig att spela ishochey med dig, men jag är livrädd för att andra skall knuffa mig och då håller inte dendär skånis nacka och följden blir huvudvärk i flera dar...och det vill jag inte ha!!
  Tisi

  SvaraRadera
 2. Ja, he låter jättebra Tisi:D Då vejt ja att he finns likasinnade och jag behvöver int känn att ja e ejsmend om toko sakre. Ja föstar att du är livrädd p.g.a he. Ja tänker int släp de ut på is för ja vill int bli medskyldig till den huvuvärken.
  Men tack för att du skrejv. He värmd och ja känder me int så onormal nu:)

  SvaraRadera