11.9.10

Lördag…

Jag önskar att jag var lesbisk

Idag har vi hunnit med en hel del. Vaknade tidigare än jag ville, men var för pigg att somna om. Vi hämtade mera ved,  jag klippte efteråt fotbollsplanen på backen, den är stor och det tar sin tid, men solen sken och då var det bara roligt. Har just bakat bullar, inte riktigt äkta, utan hittade i butiken en liten förpackning som heter Maizena och man skulle bara blanda med vatten.

Smakade en bulle, inte så gott som hemlagade, men de är slut redan så nån gillade dem. Bullar går åt på en sekund här.

Vår katt Findus har mått dåligt, under 2-3 dagar åt han ingenting och ville bara sova. Men nu som tur, har han börjat äta igen och äter mer än vanligt. Han äter nog upp sig och allt känns bra när han verkar frisk.

Kanske han bara ätit nåt konstigt. Ger maskmedicin med jämna mellanrum, så det borde han inte ha lidit av, eftersom senaste kuren gav jag bara för ca 2 veckor sen.

Så småningom kommer väl min syster och hennes pojkvän hit, och det ska bli kul att träffa dem, det är så sällan man träffar dem...

2 kommentarer:

  1. Vad färgglatt och fint det var här :)
    Jag hade också tänkt klippa gräset igår när det var så fint väder. Men nu blev det inte av, och idag regnar det. Så jag slipper idag också *fniss*
    Kram och godmorgon!

    SvaraRadera
  2. Ja, färgglatt ska det va:D så blir man glad:D

    SvaraRadera