13.11.10

Kanske ni märker att jag har tittat på julfilm och fått julkänslor, snön har fallit från och till idag och det tar ju inte bort julkänslan heller. Jag tror jag är känd för det att älska julen:) När andra tycker att man börja i affärer och butiker ställa till jul alltför tidigt så är det inte så jag känner, ibland så kanske jag håller med dem, för att jag inte har lust att kommentera:)


....såhär är det.....tiden före jul, ja, den är bättre än själva julafton. Det är nu man ska njuta som mest, före jul, nu som man börjar känna glädje, det är mystik och spänning...det gnistrar i luften...


Idag har jag inte nu gjort så mycket, städat lite, öst ved åt mamma, varit 2 gånger in till stan, farsdagsgåva först och andra varvet p.g.a att dottern helt och totalt saknat vinterjacka, mössa och vantar...så nu behöver hon int frysa...


Christmas with the Kranks kollade vi på just, den är rolig den filmen, där tar man julen på riktigt stort allvar:D
Men ändå är nog den bästa julfilmen av alla, Santa Clause, samma huvudrollsinnehavare i den, som i filmen vi titta på idag...3 kommentarer:

  1. Två veckor till lillajul!
    Härligt!

    SvaraRadera
  2. Advent är en mysig tid tycker jag när man tar fram ljus och stjärnor. Jag tror att många upplever julen som en massa krav. Man glömmer bort att njuta för en massa måsten. Nä, sänk kraven och njut av julen och gemenskapen :)
    Kram på dig!

    SvaraRadera