30.8.16

A walk in Newport RI

En katolsk kyrka Dricksvattnet First beach. The cliffwalk är därborta vid husen.

Tomt var det när jag kom hit på morgon,
Men två timmar senare var det många.Jag ville gärna få ett foto av de högljudda cikadorna. Jag menar wau vilket ljud de åstadkommer. Påminner om gräshoppans ljud, men cikadornas ljud är så otroligt skarp och hög. Det är fascinerande att läsa om deras liv. 

Dagarna i Newport var fina. Vi åt sushi jag och älsklingen en kväll och det var riktigt mysigt. Men det tar nog tid att lära mig äta med pinnar. 

Lördagkväll var vi på en yactclub med ett par älsklingen känner och jag önskar att jag hade haft foton. Det var en underbar utsikt över sjön och segelbåtarna och solen som gick ned. En fin tradition när solen gick ned att skjuta i kanonen och ta ner amerikanska flaggan.

Efter det åt vi middag i stan och för första gången i mitt liv åt jag swordfish. Det var riktigt gott. Stan var fylld till bredden med folk. Affärerna var öppna ännu vid midnatt. De stänger runt klockan ett nattetid. 

Annars dagtid strövade jag omkring i stan och runt stan. Man behöver inte shoppa loss. Jag njuter bara av att gå runt och ta in allt vackert runtomkring. 

En kväll körde vi till Providence och till det enorma köpcentret där. Macy's, Victorias Secret, Nordstrom och ja, många många andra....
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar