14.1.22

Madness

Jädrans, dessa envisa gamla gubbar, som sitter där och bestämmer över världen. Nato, hit och dit och Ukraina med mera, med mera. Vem lever i en så förbaskat föråldrad värld att man orkar eller ens diskuterar vart man ska höra eller till vilket land? Det är jäkla barnsligt och onödigt. 

Som om det inte finns annat att fundera över. Ta nu all dendär makten ni gubbar har och gör något gott istället!! För mänskorna på jorden. Det finns tillräckligt mycket ondska ändå, så sluta fundera på vart ett land ska höra. 

Det, vi som vanliga mänskor på jorden vill, är att hungriga ska få mat, att folk som lever i misär ska få hjälp, ett hem att bo i, ett jobb att gå till och fred!! Så jag fattar inte poängen, med all den skit man diskuterar. Kan ni bara komma ner? Med båda fötterna på jorden! Och låta oss leva i fred. 

Vi har det bra i vårt land. Hur tror ni vi sko klara av att hamna i ett krig? Inte alls! Vi är inte hårda! Vi är svaga! Får allt serverat på ett fat åt oss. Det enda vi bryr oss om är utseendet och karriär. Förr i världen fick man kämpa varje dag för att hitta mat.....så i ett krig, skulle vi helt enkelt bli galna. För vi sko int klara det.

Oj, där flög nog mina tankar iväg igen. Men jag läste just nyheterna och reagerade. Jag är rädd dessa gamla gubbar i kostymer. Därför skenade jag iväg lite i panik. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar