29.5.22

Top Gun Maverick

Efter klockan åtta igårkväll sa jag lite på skämt åt älsklingen att vi far på bio. De visar "Top Gun" sa jag till honom, och jag tänkte att vi sko fara. Döm om min förvåning när han undrade när det började. Så vips satt vi i bilen på väg till bio.

Filmen var precis lika bra som det sagts. Och Lady Gagas låt! Biosalen var proppfull, och det tror jag int händer så ofta. Tom Cruise verkar inte se så mycket äldre ut. Kan ni tro att det är 36 år sen förra filmen blev gjord?? Det låter helt galet. Och sen tog det en stund förrän jag fattade att det var Jennifer Connelly som spelade Mavericks flamma. Hon är ju även känd från många olika filmer och så är hon i  den jättebra serien Snowpiercer.

Nå, om vi ska landa i vardagen då. Idag har vi varit till Blomqvists plantskola. Där köpte vi då björkar och granar. Även fyra stycken Norrback granar. Vi har därför mockat en hel del. Så nu är ryggen lite mörbultad. 

Det var en varm och skön dag idag. Nu ska vi fara och handla mat till nästa vecka. 

Det är extremt vackert ikväll. Spegellungt. Några droppar regn i solskenet. Det är nåt magiskt över det ikväll. Det gör nästan ont. När det är så vackert att man knappt kan ta in det. Dessutom visade sig regnbågen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar