1.5.23

1 Maj

Jag glömde en viktig sak i mitt väldigt långa inlägg igår. 

På vägen hem i bilen igår från Fäboda, jag körde kanske 40km/h eftersom det var kurvor. Där mitt framför oss, springer "Skogens konung" ut. Både jag och Finn lämnades med stora ögon och beundrade den vackra älgen. Jag kan inte säga om det var en ko eller tjur. Men den var stor och ståtlig. Utan horn. 

Idag börjar Kilometrikisa och pågår till september. Det blir en hel del cykel-kilometrar under dessa månader om allt går som vanligt. Förra året cyklade jag 825km, året innan 640km och 904km på 2020. Så jag borde ju försöka slå mitt rekord från 2020. 

Mina foton visade mig minnesrika foton imårse. För fem år sen var jag i San Diego, California. Vilken resa det var! På samma gång flög vi till Maui, Hawaii och träffade älsklingens syster med familj som bor där.
Här är några av mina dagböcker från resan. 
Man är ju i en helt annan värld när man reser. Jag älskar att resa, men denhär resan var när jag hälsade på älsklingen då han jobbade i San Diego. Att han jobbar här hemma nu väljer jag ju helt klart hellre, trots att min passion, förutom honom då😍är att resa.

Idag har jag och Finn varit till hundparken. Det var flera hundar där som han härjade med. Och luktade så illa när vi kom hem att jag hamnade och ge honom ett bad. Det är så lerigt där just nu.

Sonen åkte tillbaka och hostar så vansinnigt igen. Det är synd om honom. 

Älsklingen ringde nyss från Bermuda och han sa att nu är jag på väg hem. För nu har de startat seglatsen över Atlanten. Fair winds önskar vi dem❤️🙏⛵

Idag har jag köpt biljetter till en konsert som hålls här i stan 27.5. 

Ikväll har jag varit på gymmet. Jag cyklade dit för att få lite kilometrar. Ikväll kommer sonen hem från Esbo. Han börjar sommarjobba på Ekeri imorgon.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar