26.7.23

Back to normal

Så igårkväll vid elva flög vi hem till Finland. Så vi flög nattetid. Men landade vid tre på eftermiddagen finsk tid. Det tar 7h och 20min. att flyga hem. Så det är inte så farligt. 

Jag stör mig så fruktansvärt på folk som lägger ner ryggstödet. Speciellt när man äter. Igår skakade jag på huvudet när vi inte ens hunnit avsluta middagen och tanten framför lade ner ryggstödet och samtidigt såg mig skaka på huvudet och muttrade nåt och jag insåg att det var en sur självisk finländare. 

Det vettiga är att kolla först hur ser det ut bakom dig före du lägger ner stolen!! Älsklingen är lång och han får väldigt trångt om utrymme. Jag lägger aldrig ner min stol om nån vuxen sitter där. Igår satt dessutom en lång kar bakom mig. Visa lite hänsyn mot andra tycker jag. Så koll före du lägger ner ryggstödet!! 


Vi tog tåget från Helsingfors då till Bennäs och for direkt till Brozhunters och hämtade Finn. Han var nog glad att se oss och hoppade in glatt i bilen. Men att han haft en härlig tid är det ingen frågan om. Han hade fått nya goda kompisar. Det kan man se från denna video😍Idag onsdag har jag vilat. Men på eftermiddagen for jag till Gamla hamn och promenerade. Det var inga hundar i hundparken, så det skippade vi. 

Nu ser jag fram emot nya äventyr i Lappland till hösten. 

Resan till USA är alltid så speciell. Det är så annorlunda där. Jag älskar att vara där. Denhär häftigt vackra vattenflaskan fick jag av älsklingens lillasyster. Jag blev så lycklig att jag inte visste hur jag sko bärga mig. För jag ville ha en likadan.

Om ni kollar noga finns ett klistermärke av en
katt där. Det är Julius.

De har själva såna vattenflaskor som de har klistermärken på. Lillasystern som har en katt, Julius, har fått ett roligt klistermärke av hennes storasyster var det står "my cat is an asshole" och man kan ju inget annat än skratta åt det. Så nu har jag en idé om att laga egna foton till klistermärken. 

Denhär söta lappen satt runt flaskan när jag fick den❤️Sen köpte jag ny ryggsäck från REI i New Jersey. En väldigt populär butik som säljer outdoor saker och kläder. 
Amerikanska äpplet som finns på den köpte jag i New York. Jag köpte även en del torkad mat. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar